Praktisk

Overnatting

For de fleste så er Tysnes for lagt borte til å ta en drosje hjem på kvelden, så vi regner med mange ønsker å overnatte.

Vi har mange rom og plass til flere bobiler, campingvogner eller telt. Ønsker du å ha med bobil, campingvogn eller telt, gi oss en beskjed.

Det vil ikke være plass til alle på garden. Heldigvis er det kort avstand til flere overnattingsmuligheter. Vi kommer til å kontakte de nærmeste, og reservere dem. Gi oss en beskjed om du ønsker overnatting, så ordner vi det for dere.

Haaheim Gaard

For de som skal bo på Haaheim Gaard så kan en kontakte dem via telefon 92487903 om de skulle være noe.  Haaheim Gaard ligger ca. 14 minutter med bil fra Heggland Gård. Klikk her for å kart.

Tysnes Sjø og Fritid

For de som skal bo på Tysnes Sjø og Fritid så er dette «selvstellsleiligheter» med et eller to soverom. En må ta med sengetøy selv, eller en kan låne et sett mot et vederlag. Om de skulle være noe så kan en kontakte dem på telefon 53432000. Tysnes Sjø og Fritid ligger ca. 13 minutter med bil fra Heggland Gård. Klikk her for kart.

Driftsbygget / Hytten

For de som skal bo på Driftsbygget eller Hytten så er dette på selve Heggland Gård. Driftsbygget er et stort bygg med et rom hvor vi vil sette opp provisoriske vegger mellom senge plassene. Her MÅ en selv ta med dyne og pute med sengetøy eller eventuelt sovepose. Seng ordne vi :-).

Toastmaster

Stinas brødre, Sigurd og Jon Andreas er toastmasterne våre.

Ønsker du å holde en tale eller arrangere andre ablegøyer ta kontakt med en av dem

[email protected]
Sigurd (908 94 989) – Jon Andreas (975 97 657)

Forlovere

Stina sine forlovere:

Kamilla Sande Hansen, Tone Aspevik, Line Madsen og Kine Mildestveit .

Mariusbanden

Hvem skal jeg velge? En? Det går jo ikke det. Jeg tar alle! Vi gjør alt sammen, sånn er det bare. Berg-og-dal-banen har vi kjørt sammen og det kommer vi til å gjøre resten av livet og.

Knut sine forlovere:

Bjørnar Hjertenes, Halvor Sjo, Tore Bakke Veiby og Egil Johannes Grønner.

 

Dresskode

Kle deg pent og slik at du selv føler deg bra. Vi vil komme til å tilbringe mesteparten av tiden utendørs, så sko deg slik at du kan gå på grus og gres. Vi håper værgudene er med oss, men ta gjerne med en jakke som kan holde deg varm ut over kvelden. Kanskje en paraply 🙂